Νέο Schweppes αναψυκτικό με γεύση ρόδι:

Ήρθε για να εντυπωσιάσει!

by Schweppes | 6 Δεκεμβρίου 2021

Τo νέο αναψυκτικό Schweppes με γεύση ρόδι μόλις κυκλοφόρησε και δίνει νέο δροσιστικό χαρακτήρα σε κάθε στιγμή απόλαυσης!

Με μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά και με εφόδιο την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, τo Schweppes, το πιο εκλεκτό ανθρακούχο ποτό στον κόσμο των ενηλίκων, μεγαλώνει την γκάμα του και υποδέχεται στην οικογένεια του, το νέο Schweppes με γεύση ρόδι.

Η νέα γεύση ήρθε για να συμπληρώσει τη σειρά των αναψυκτικών Schweppes Orangeade, Lemonade και Pink Grapefruit και να προσφέρει στους καταναλωτές δροσιστικές στιγμές χαλάρωσης, προσδίδοντας χαρακτήρα σε κάθε στιγμή απόλαυσης στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα και στις βραδινές εξόδους με φίλους.

Παραμένοντας πιστό στο μήνυμα της ομώνυμης καμπάνιας «Η απόλαυση θέλει χαρακτήρα», και με αφορμή την κυκλοφορία της νέας γεύσης ρόδι, το brand έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας, που περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ, digital και outdoor ενέργειες, αλλά και δημιουργικές συνεργασίες με αγαπημένους influencers.

Παράλληλα, από την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, το Schweppes προσκαλεί τους καταναλωτές να ανακαλύψουν την πιο festive πτυχή του εαυτού τους με μια επίσκεψη στο Schweppes Pop Up Bar / Lounge στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, το οποίο πρόκειται να χαρίζει καθημερινά μοναδικές στιγμές απόλαυσης “με χαρακτήρα” στο κοινό κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων αγορών του. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να δοκιμάσουν τόσο το νέο Schweppes με γεύση ρόδι αλλά και όποια άλλη γεύση επιθυμούν δωρεάν, καθώς και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα μέσα από τον «Τυχερό Τροχό». Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα μοναδικό Meet & Greet με τα αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια των Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και Ορφέα Αυγουστίδη, και Μαίρη Μηνά και Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Επιπλέον, μέσα από την πρωτοποριακή online πλατφόρμα του brand, www.schweppes.gr, που έχει πλέον το δικό της πιστό κοινό, οι καταναλωτές του Schweppes μπορούν να γίνουν μέλη και να περιηγηθούν σε ένα κόσμο premium εμπειριών, καθώς και να ανακαλύψουν μοναδικούς τρόπους απόλαυσης των αγαπημένων αναψυκτικών μέσα από χαρακτηριστικές συνταγές, με ή χωρίς αλκοόλ.

Δοκίμασε κι εσύ το νέο Schweppes με γεύση ρόδι, μοιράσου την εμπειρία κάνοντας mention τα accounts του brand σε Facebook και Instagram χρησιμοποιώντας τα hashtags #SchweppesGreece και #TheSchweppesClub, και δώσε λαμπερό χαρακτήρα σε κάθε σου στιγμή!

Μπορει επισης να σου αρεσουν

To Schweppes Pink Grapefruit διοργανώνει τα πιο απροσδόκητα Secret Parties της πόλης και σε καλεί να τα ανακαλύψεις! Μέσα από μία σειρά μοναδικών Secret Parties με τα χρώματα του Pink Grapefruit, το Schweppes σε προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εμπειρία, άκρως εμπιστευτική!

by Schweppes

Νέο Schweppes αναψυκτικό με γεύση ρόδι: Ήρθε για να εντυπωσιάσει!

by Schweppes

Schweppes Spotify Lists To Schweppes μαζί με το Spotify σε προσκαλούν να απολαύσεις μια μοναδική μουσική εμπειρία στο σπίτι!

by Schweppes