Προσθήκη Κωδικού

Βάλε τον κωδικό που θα βρεις κάτω από το δαχτυλίδι ανοίγματος στις συσκευασίες Schweppes 330ml.

Κάθε κωδικός κάτω από το δαχτυλίδι ανοίγματος ισοδυναμεί με 10 πόντους.


Πάρε μέρος στις κληρώσεις και διεκδίκησε μοναδικά δώρα!

VIP

για να μπεις στο The Club VIP!
Συνέχισε να συγκεντρώνεις κωδικούς και μπορείς να ξεκλειδώσεις την VIP περιοχή με απίθανα δώρα που δεν έχεις ξαναδεί.

Τα Δώρα

20€ - Golden Hall Gift Card
20€ - Golden Hall Gift Card
80 Πόντοι

Πέντε (5) τυχεροί θα κερδίσουν από μία Δωροεπιταγή αξίας 20€ από το Golden Hall. Φιλοξενώντας 147 εγχώρια και διεθνή εμπορικά σήματα στο χώρο της μόδας, το Golden Hall μετατρέπει το Shopping σε μια άνετη και μοναδική εμπειρία για εσένα και σου δίνει την δυνατότητα να αποκτήσεις ότι επιθυμείς! Διεκδίκησέ την άμεσα, παίρνοντας μέρος στην κλήρωση! Αύξησε τις πιθανότητες να κερδίσεις, εξασφαλίζοντας περισσότερες συμμετοχές μέχρι και τις 22.04.2024. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email στις 24.04.2024. Καλή επιτυχία!

20€ - Attica Gift Card
20€ - Attica Gift Card
80 Πόντοι

Πέντε (5) τυχεροί θα κερδίσουν από μία Δωροεπιταγή αξίας 20€ από τα πολυκαταστήματα Attica. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου brands & ζήσε την απόλυτη εμπειρία Shopping στα μεγαλύτερα, πληρέστερα και πιο ενημερωμένα σε θέματα μόδας πολυκαταστήματα στην Ελλάδα. Διεκδίκησέ την άμεσα, παίρνοντας μέρος στην κλήρωση! Αύξησε τις πιθανότητες να κερδίσεις, εξασφαλίζοντας περισσότερες συμμετοχές μέχρι και τις 22.04.2024. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email στις 24.04.2024. Καλή επιτυχία!

20€ - Public Gift Card E-Voucher
20€ - Public Gift Card E-Voucher
100 Πόντοι

Δέκα (10) τυχεροί θα κερδίσουν Δωροεπιταγή αξίας 20€ από τα Public. Κάνε τις αγορές σου με τη δωρoεπιταγή εξαργυρώνοντάς τη αποκλειστικά online στο www.public.gr, τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα καταστημάτων για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει! Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά, μπορεί μόνο να ανταλλαχθεί με αγοραζόμενα εμπορεύματα τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας την διαφορά (εξαιρούνται οι υπηρεσίες, εισιτήρια θεαμάτων, e-books και προπληρωμένες κάρτες αύλου χρόνου). Διεκδίκησέ την άμεσα, παίρνοντας μέρος στην κλήρωση! Αύξησε τις πιθανότητες να κερδίσεις, εξασφαλίζοντας περισσότερες συμμετοχές μέχρι και τις 22.04.2024. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email στις 24.04.2024. Καλή επιτυχία!

Απίθανα δώρα από μοναδικές εταιρείες: